Onze werkwijze

Bij ‘De Waal, Zey & Engels’ omarmen we onze rijke historie als agent in de Nederlandse wijnhandel sinds 1920. Met vier generaties ervaring als gecertificeerde wijnexperts hebben we een ongeëvenaarde passie voor en kennis van de wereld van wijn. Ons brede portfolio omvat exclusieve selecties uit klassieke wijnlanden, waarbij we zorgvuldig waken over de commerciële belangen van zowel producenten als importeurs.

De Waal Zey Engels nr 1

Onze marktbenadering met kennis en support

Bij ‘De Waal, Zey & Engels’ geloven we sterk in een marktgerichte aanpak. We luisteren actief naar de wensen van onze leveranciers en werken nauw samen met hen om een op maat gemaakte strategie te ontwikkelen die perfect aansluit bij de vraag van de markt.

Onze diepgaande kennis van trends en consumentenvoorkeuren helpt onze importeurs om succesvolle distributiekanalen te vinden, zowel op nationaal als internationaal niveau.

De Waal Zey Engels Benadering
De Waal Zey Engels Vineyard
De Waal Zey Engels nr 2

Exclusieve samenwerking met importeurs

Wij zijn toegewijd aan het opbouwen van duurzame partnerships met onze importeurs. Met persoonlijke aandacht en een oprechte interesse in hun zakelijke doelen, werken we intensief samen om optimale resultaten te bereiken.

Onze begeleiding en support gaan verder dan alleen het selecteren van wijnen; we bieden uitgebreide ondersteuning op het gebied van marktpositionering, marketingstrategieën en verkoopbevordering.

De Waal Zey Engels nr 3

Een toegewijde rol als commerciële bemiddelaar

Als commerciële bemiddelaar treden we op als een waardevolle schakel tussen producenten en importeurs. We verdedigen de belangen van beide partijen, waarbij we streven naar een win-win-situatie.

Met onze diepgaande expertise en jarenlange ervaring zijn we in staat om met precisie de juiste wijn bij de juiste importeur te brengen en vice versa.

De Waal Zey Engels bemiddelaar

FAQ

Bij ‘De Waal, Zey & Engels’ vertegenwoordigen we een breed scala aan wijnhuizen uit klassieke wijnlanden. Ons portfolio omvat zorgvuldig geselecteerde wijnen van gerenommeerde producenten, waardoor we een diverse en kwalitatieve selectie kunnen aanbieden aan onze importeurs.

Onze marktgerichte aanpak is gebaseerd op een diepgaande kennis van trends en consumentenvoorkeuren, waardoor we onze importeurs kunnen ondersteunen bij het vinden van succesvolle distributiekanalen. We werken nauw samen met onze leveranciers om op maat gemaakte strategieën te ontwikkelen die perfect aansluiten bij de vraag van de markt en hun zakelijke doelen.

Bij ‘De Waal, Zey & Engels’ geloven we in het opbouwen van duurzame partnerschappen. Tijdens onze samenwerking kunnen importeurs rekenen op persoonlijke aandacht, uitgebreide ondersteuning en begeleiding op verschillende gebieden, waaronder marktpositionering, marketingstrategieën en verkoopbevordering. Samen werken we aan het bereiken van optimale resultaten en groei in de wijnwereld.

Met meer dan een eeuw aan ervaring als gecertificeerde wijnexperts, staan we bekend om onze integriteit en expertise in de branche. Als commerciële bemiddelaar verdedigen we met toewijding de belangen van zowel producenten als importeurs, waarbij we streven naar een win-win-situatie voor alle partijen. Onze zorgvuldige selectie van wijnen en onze persoonlijke benadering maken ons een vertrouwde en betrouwbare partner in de wijnhandel.